Cooley dat dispărut de conducerea BC Mureș

BC Mureș a rămas fără una din vedetele sale și totodată unul din cei mai buni jucători. Jujuan Cooley a părăsit lotul fără să anunțe pe nimeni, iar ieri nu s-a mai prezentat la antrenament. În comunicatul de presă, clubul anunță că-și rezervă dreptul de a începe formalitățile pentru rezilierea contractului:

Vă informăm cu regret, că la antrenamentul echipei de azi, 5 aprilie a echipei de divizia A, jucătorul Jujuan Laray Cooley nu s-a prezentat. Încercând să aflăm motivul, am descoperit, că respectivul a plecat din locuinţa care i-a fost repartizată, luându-şi toate lucrurile, a lăsat cheia în cutia poştală a proprietarului, şi a dispărut fără urmă din oraş, fără să anunţe pe cineva de motivele plecării intempestive.

Gestul lui Jujuan Laray Cooley este total de neînţeles în condiţiile în care el nu a avut conflicte deschise cu nimeni din conducerea sau anturajul clubului, a fost plătit la zi, şi are contract valabil până la terminarea campionatului, incluzând play-offul. Clubul îşi rezervă dreptul de a efectua toate diligenţele juridice pe care le consideră oportune.

Bálint Zsombor
ofiţer de presă

Cooley este născut în anul 1982, în Flint, Michigan, SUA. Înainte de transferul la BC Mureș, el a mai evoluat la trei echipe. La BC Mureș a fost transferat în 2006 pe o perioadă de un an. În 2007 a semnat un nou contract pe care acum se pare că nu mai este dispus să-l respecte.

C.H.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.