Copiii în vizită la Cinema City, cu ocazia proiectului Școala Altfel

Cinema City, liderul pietei din Romania si cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrala si de Sud Est, s-a alaturat proiectului “Scoala Altfel”, cu oferte speciale pentru cei mici si cei mari. Mii de elevi insotiti de cadrele lor didactice au ales cinematografele Cinema City ca loc de intalnire in afara orelor de studiu.

Saptamana “Scoala Altfel“ s-a desfasurat in perioada 1-5 aprilie si a presupus implicarea elevilor si profesorilor in activitati extracurriculare care sa le valorifice talentele, preocuparile extra-scolare si competentele in domenii cat mai diverse.

In saptamana in care scoala a fost altfel, Cinema City a pregatit o serie de filme recreative pentru copii, potrivite pentru toate grupele scolare si a invitat elevii si cadrele didactice sa se bucure de una dintre cele mai placute activitati extrascolare. Elevi de toate varstele, de la invatamantul prescolar la cel de liceu, s-au bucurat de vizionarea celor mai noi filme: animatia dublata „Croods 3D”, „Viata lui Pi 3D” si „Mizerabilii”, productii menite sa ii distreze, dar sa le ofere si experiente utile, instructive.

Departamentul educational din cadrul Cinema City este dedicat exclusiv grupurilor scolare, care impreuna cu cadrele didactice pot beneficia de oferte speciale la filmele care sunt difuzate in cinematografele operatorului. De asemenea, in cadrul ofertei speciale dedicate cadrelor didactice sunt incluse si documentarele educative in format IMAX® si diferite materiale promotionale, pe durata intregului an.

Cinema City, impreuna cu echipa departamentului educational, a dezvoltat alaturi de specialisti si instructori pedagogi o serie de materiale care contin idei de activitati inainte si dupa vizionare, informatii despre mediu, spatiu, istorie prezentate in filme si intrebari pentru discutii, adunate sub forma unui „Ghid al educatorului”.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.