Creştinii sunt cei mai persecutaţi? Răspunsul îl aflaţi în PUNCTUL nr. 623

Dacă v-aţi pus cumva această întrebare, în această ediţie  cu nr. 623 a săptămânalului PUNCTUL găsiţi o variantă de răspuns în opinia lui Titi Dălălău sub titlul  „Creştinii, cei mai persecutaţi” cu detalii în pagina 1.

Proiectul de buget local este prezentat pe larg în paginile 4 şi 5 , într-un amplu articol semnat de acelaşi Titi Dălălău.

Punctul ALB şi Punctul NEGRU au fost acordate  şi în această săptămână. Cine sunt destinatarii aflaţi în pagina 2, alături de un fotoreportaj realizat de Titi Dălălău despre clădirea  Bibliotecii Teleki.

V-aţi gândit vreodată cum de nu se curentează berzele care-şi fac cuibul pe stâlpii de electricitate? Răspunsul la întrebarea aceasta îl găsiţi în „Primul proiect pentru berze din România, iniţiat de grupul Milvus” , cu detalii în pagina 3.

Pagina dedicată municipiului Reghin prezintă amănunte despre concursul de matematică „David Geller” şi evenimentele organizate de Ziua Mondială a Apei, în articole semnate de Imola Grama. Detalii în pagina 6.

Ziua Apei a fost marcată şi la Luduş, unde a fost sărbătorită în 25 martie  şi Ziua Poliţiei Române. Detalii găsiţi în pagina 7 semnată de Cristina Vancea.

Un interviu inedit realizat de subsemnata cu liderul Comunităţii Evreieşti din Tîrgu Mureş, inginerul, caricaturistul şi scriitorul Vasile Dub puteţi citi în paginile 8 – 9.

Pagina dedicată municipiului Sighişoara este o pagină plină de cultură: prezentare de carte, expoziţie de pictură în cetate, seară de operetă în Sala de festivităţi de la Primăria din Sighişoara, dar nu lipsesc nici ştirile din municipiu, cu detalii în pagina 10 semnate de Cristina Vancea. 

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu despre investiţia de un milion de euro în centrul cultural, premii pentru nunta de aur, plan de măsuri împotriva cerşetoriei, donaţie pentru Spitalul din Târnăveni şi tradiţiile păstrate prin spectacole folclorice, toate în pagina 11.

În pagina 12 puteţi consulta punctele de pe ordinea de zi ce vor fi dezbătute în Plenul Consiliului Judeţean în 30 martie, de la ora 13,  în sala mare a Palatului Administrativ din Tîrgu Mureş.

Paginile dedicate judeţului Harghita prezintă tragicomedia „Portugalia” de la Teatrul Municipal din Miercurea Ciuc, doi hoţi de biciclete prinşi, voluntari în acţiune de igienizare, detalii în paginile 13 şi 15.

Cei care sunt interesaţi să cumpere terenuri, case ori apartamente scoase la vânzare prin licitaţie de executorii judecătoreşti au la dispoziţie anunţurile publicate în pagina 14.

Lectură plăcută!

EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.