CRIZE la Sala Mică

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță reprezentația cu spectacolul CRIZE sau Încă o poveste de dragoste de Mihai Ignat, în regia lui Alexandar Ivanovski, scenografia Cosmin Ardeleanu, muzica originală Sashko Kostov, coregrafia Ervin Ruszuly.
Reprezentația va avea loc joi 2 februarie 2017, ora 19.30, la Sala Mică.
Distribuția: Ion Vântu, Rareş Budileanu, Alexandru-Andrei Chiran, Delia Martin, Anca Loghin, Georgiana Ghergu, Mihaela Mihai.
CRIZE sau Încă o poveste de dragoste este cel mai cunoscut text al lui Mihai Ignat, nominalizat în anul 2003 la ”International Radio Playwriting Competition 2003″, concurs al BBC World Service precum şi la concursul UNITER „Cea mai bună piesă românească a anului 2003”.
Aleksandar Ivanovski a absolvit regia la Facultatea de Arte Dramatice din Skopje și din 2000 regizează spectacole de teatru și coordonează ateliere de actorie, regie și dramaturgie în Germania, Slovacia, România, Ungaria și Macedonia.

Biletele pot fi achiziţionate de luni până vineri între orele 12:00 şi 17:30 la Agenţia de Bilete a Palatului Culturii sau la casa de bilete a teatrului de luni până vineri între orele 09:00 şi 15:00 şi online: www.biletmaster.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.