CS Nova Vita, înfrântă usturător în cupă

CSM Satu Mare s-a impus miercuri pe teren propriu în meciul disputat împotriva echipei CS Nova Vita Târgu Mureş, cu scorul de 84-54 (27-12, 14-8, 23-11, 20-23), în primul tur al Cupei României la baschet feminin. Jucătoarele de la CSM au condus meciul de la un cap la altul, la pauza mare având o diferenţă de 21 de puncte, iar adversarele de la CS Nova Vita nu au mai reuşit să revină în joc.

baschetAntrenorul lui CSM, Dan Fleşeriu, a declarat că jucătoarele au fost mai relaxate după ce au avut un avantaj confortabil, astfel că s-au apărat mai slab. Acesta a subliniat că elevele sale mai au de lucrat, fiind nevoie de mai multă omogenitate având în vedere jocurile mai dificile care urmează în campionat. ‘A fost un joc bun, dacă îl luăm ca joc de pregătire pentru ceea ce ne va aştepta în campionat. Din păcate, se vede că jocul nu este încă destul de legat, că nu ne dăm pasele unde ar trebui şi jocul nu curge suficient de lin, aşa cum mi-aş dori, dar e normal, avem doar 3 săptămâni de pregătire’, a declarat Fleşeriu.

Pentru CSM au înscris Khadijah Whittington 14 puncte (10 recuperări), Utahya Drye 13 p, Dara Kovacevic 12 p, Megan Zullo 11 p, Andreea Orosz 8 p, Renata Szmutku 6 p, Anita Nagy 6 p, Rada Giurgiu 5 p, Annemarie Pârău 4 p, Hajnalka Szlimak 3 p, Shanika Freeman 2 p.

Pentru CS Nova Vita Târgu Mureş au marcat: Renee Riggs 10 p, Alexia Adams 6 p, Chantel Hilliard 25 p, Tarkeisha Mackey 5 p şi Kemile Johnson 8 p.

Returul va avea loc joi, tot în sala LPS Satu Mare.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.