Cu ţigări şi fără permis la volan

cod_rutier_amenzi_18176100Poliţiştii rutieri, luni, 27 octombrie, în timp ce desfăşurau o acţiune de monitorizare a traficului pe raza municipiului Reghin, au efectuat un semnal regulamentar de oprire a unui autoturism cu numere de înmatriculare străine.
Întrucât conducătorul auto nu a oprit şi şi-a continuat deplasarea, poliţiştii au trecut la urmărirea acestuia şi la scurt timp au reuşit să-l oprească.
Conducătorul auto, de 25 ani, domiciliat în Sighetul Marmaţiei, jud. Maramureş, a fost verificat în bazele de date şi s-a stabilit faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie.
În urma controlului efectuat în interiorul autoturismului s-a descoperit cantitatea de 201.400 fire ţigarete de contrabandă, marca Marble şi Jing Ling. 201.400 fire de ţigarete de contrabandă, marca Marble şi Jing Ling, au fost confiscate de către poliţiştii Biroului Rutier Reghin, la data de 27 octombrie 2014, în urma unei acţiuni organizate pe raza municipiului Reghin. Cercetările sunt continuate de către Biroul de Investigarea Fraudelor, cu autorul în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi contrabandă cu ţigări.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.