Culpa medicală şi responsabilitate?!

universitatea petru maiorUniversitatea „Petru Maior” din Tîrgu Mureş în colaborare cu Uniunea Internaţională a Avocaţilor (UIA) organizează în zilele de vineri şi sâmbătă, 5 – 6 octombrie 2012, în Aula Magna a universităţii, str. Nicolae Iorga, nr.1, cu începere de la ora 09:00 seminarul cu tema „Culpa medicală şi responsabilitate”.

Tema conferinţei, cu un obiect interdisciplinar, trezeşte interesul nu numai al juriştilor ci şi al medicilor, societăţilor de asigurări, dar în mod egal şi al diverselor organizaţii non-guvernamentale, asociaţiilor şi fundaţiilor, al reprezentanţilor intereselor principalilor beneficiari ai actului medical. Pe de altă parte tema este de mare actualitate şi reafirmă necesitatea unei reglementări juridice riguroase în termenii responsabilităţii în domeniul actului medical, în cercetare şi în inovare, în tehnologia de vârf utilizată în medicină şi nu în ultimul rând în stabilirea şi acoperirea daunelor materiale şi morale produse victimelor sau colateralilor acestora.

Vor participa personalităţi ale lumii juridice şi medicale, avocaţi din diferite ţări. Ţinem să mulţumim Consiliului Judeţean Mureş pentru sprijinul acordat în desfăşurarea în bune condiţii a programului acestui seminar.

Sursa: Universitatea „Petru Maior”

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.