Cum pot ajunge pasagerii Wizz Air de la Târgu Mureş la Cluj

wizz

Wizz Air este obligat să opereze zborurile din Tirgu Mures în perioada 18 – 30 noiembrie pe Aeroportul Internațional din Cluj Avram Iancu (CLJ). Clienții cu rezervările afectate de această schimbare sunt contactati și li se ofera o rambursare integrală, WIZZ credit sau o nouă rezervare în mod gratuit.

Pentru pasagerii zborurilor afectati, Wizz Air va oferi servicii de transferuri gratuite cu autobuzul între Tirgu Mures și aeroportul din Cluj-Napoca, în respectivele zile. Pasagerii pot alege, de asemenea, să se deplaseze pe cont propriu, caz în care cheltuielile lor de călătorie vor fi rambursate de către Wizz Air până la o sumă rezonabilă prin intermediul unei cereri depuse la www.wizzair.com/Claims.

Pasagerii sunt sfătuiți să verifice site-ul web WIZZ pentru orarul autobuzelor între cele două aeroporturi. Autocarele vor pleca cu 4,5 ore înainte de ora stabilită a decolării. Pentru pasagerii care sosesc la Cluj autocarul pleacă după o oră, conform sosirii programate.

Wizz Air își cere sincer scuze pentru orice inconvenient cauzat de această restricție operațională și speră să restabilească programul inițial, cât mai curând posibil.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Peti a promis ca duce el pasagerii de la Targu Mures la Cluj cu masina lui ca sa faca si el ceva la aeroport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.