Cum rezolvăm problema parcărilor? Citiţi în Punctul nr. 619

?

Azi a apărut ediţia cu nr. 619 a săptămânalului PUNCTUL, ediţie ce marchează aniversarea celor 12 ani de Punctul, cu bune şi cu rele. Dacă doriţi detalii, citiţi interviul din pagina 2 cu unul dintre directorii săptămânalului, Cristian Teodorescu!

O analiză a subsemnatei despre „Poluatorii la care nu suntem atenţi”: microcentralele de apartament, deşeurile periculoase, poluarea auto…Detalii în pagina 3.

Titi Dălălău caută răspunsul la întrebarea „Cum rezolvăm problema parcărilor în Tîrgu Mureş? Detalii în paginile 4 şi 5.

De la Reghin transmite Imola Grama despre instrumentele muzicale promovate peste Ocean şi despre evenimentele deosebite de la Muzeul etnografic. Detalii în pagina 7.

AI Borgovan din Luduş prezintă nişte „români frumoşi şi serioşi care fac cinste României”…la New York! Detalii despre „cel care a trecut prin Valea Morţii,” despre „Baruir Coffee”, despre „Romanian Journal” şi „Cofetăria Niţă”, în pagina 10.

În pagina 8 semnată de Cristina Vancea se caută răspunsul la întrebarea: ASA …în Liga a III-a?

Omagierea veteranilor de Război, cu detalii semnate de Titi Dălălău în pagina 9.

Lucrări executate la reţeaua de iluminat public, lansare de carte şi Concert de rock-medieval, măsuri de siguranţă a circulaţiei pe DN 13, proiect de îmbunătăţire a accesului la justiţie, anunţ de licitaţie, cu detalii de la Cristina Vancea în pagina 10.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu. O clasă desfiinţată de la Liceul Teoretic din oraş, intervenţiile Poliţiei Locale în anul care a trecut, reabilitarea Colegiului Tehnic şi a Gimnaziului Traian, precum şi opinia sa despre economia locală sunt titlurile de pe pagina 11.

Convocatorul pentru AGEA extraordinară a acţionarilor de la IRTA SA îl găsiţi pe pagina 12.

Paginile dedicate judeţului Harghita scriu despre Balul de Lăsata Secului, de inundaţii, despre fonduri mărite, despre lansarea online a platformei CJ , despre atacurile săbăticiunilor în trei localităţi din judeţul Harghita, găsiţi detalii în paginile 13-15.

Cei care doresc să cumpere terenuri, case ori apartamente scoase la licitaţie au la dispoziţie anunţurile executorilor judecătoreşti în pagina 14.

Lectură plăcută vă urez!

EM

 

 

 

 

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.