Cupa „Mureșul” la minifotbal

Ludușenii sperau la mai mult

Ludușenii sperau la mai mult

În organizarea CS Mureșul Luduș, a Primăriei orașului și a Comisiei de Arbitri, la Luduș s-a desfășurat prima ediție a unui campionat de minifotbal destinat juniorilor ,,F”, a celor născuți în anii 2005-2006.

Organizatorii au reușit să aducă în Sala de Sport un număr de opt echipe din patru județe, copiii intrați pe teren dovedind reale aptitudini pentru acest sport în ciuda vârstei fragede. ,,Cine știe? Poate în anii viitori pe unii dintre acești copii talentați îi vom vedea la echipe divizionare”, a observat Sorin Simion, prezent la meciuri.

Ambiții mari în teren

După desfășurarea meciurilor din cele două grupe, Gabriel Rotar și Teodor Rațiu au arbitrat meciurile pentru clasamentul final în care CS Gaz Metan Mediaș (antrenor C-tin Hanc) a întrecut echipa CS Mureșul Luduș (Virgil Nicoară) la loviturile de la șapte metri (4 – 3) și a câștigat prima ediție a Cupei ,,Mureșul”. În continuare s-au clasat Viitorul Ungheni (Gigi Moldovan), Șoimii Tîrnăveni (Alexandru Gabor), Torpi Tîrgu-Mureș (Dorin Știan), Unirea Mihai Viteazu (Szekely Francisc), Gloria 1922 Bistrița (Vasile Hurloi) și PRO Gool Tîrgu-Mureș ( Cristian Constantin).
La festivitatea de premiere, președintele CS Mureșul Luduș Ioan Orosfoian a acordat cupe echipelor, celui mai bun portar, Alex Turc de la Luduș; golgeterului Nicolas Bidi – Ungheni și celui mai bun jucător al turneului Orlando Raul – Mediaș.
Lotul micilor fotbaliști din Luduș: Dragoș Nicoară, Flaviu Nicoară, Eric Stan, Alex Turc, David Turc, David Popa, David Botezan, Rareș Stîngă, Darius Rus, Laurențiu Gyorfi, Daniel Rațiu, Alexandru Măgheran și Andrei Hărăstășan.
Cupa ,,Mureșul” a fost un turneu deosebit de reușit pentru care organizatorii merită felicitări și îndemnul de a organiza și alte competiții în care să fie angrenați tinerii fotbaliști.

Ioan A. Borgovan

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.