Curăţenie pe malul râului Mureş

Primăria face un apel către locuitori pentru a păstra curăţenia şi în aceste zone.

22 martie – Ziua Mondială a Apei a fost marcată de polițiștii locali tîrgumureșeni printr-o acțiune de salubrizare a ambelor maluri a râului Mureș, pe o porțiune de 2 km cuprinsă între Barajul de la Complexul de Sport și Agrement ,, Mureșul”, respectiv ,, Podul Sîncraiului”.

La activitate au participat în prezența consilierului primarului Claudiu Maior, 38 de polițiști locali ( n.n. mare parte dintre ei din timpul liber), precum și 8 persoane asistate social.

„Plecând de la importanța resursei ce o reprezintă ,,apa dulce” considerăm că este de datoria fiecăruia dintre noi să luăm toate măsurile necesare protejării cursurilor de apă și a pânzei freatice, sens în care îi rugăm pe concetățenii noștri să contribuie activ la funcționarea ecosistemelor și a circuitului apei în natură, condiție esențială pentru realizarea gestionării durabile a apei.Menționăm că la solicitarea noastră, reprezentanții Apelor Române s-au angajat ca pe parcursul zilei de mâine (23.03.2017), să ridice cele două grămezi cu saci de gunoi depozitate la baza digului râului Mureș” anunţă Poliţia Locală într-un comunicat de presă.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.