Cursă nouă de Egipt de la aeroport

Începând din data de 20 iunie 2012 și până în data de 20 septembrie 2012 de pe Aeroportul Internațional Transilvania Târgu Mureș vor fi efectuate zboruri charter săptămânale către centrul turistic şi balnear egiptean Hurghada. Zborurile charter vor fi efectuate de operatorul aerian Air Arabia Egypt cu o aeronavă Airbus A320 cu 168 de locuri, în fiecare zi de miercuri, cu aterizarea cursei Hurghada-Târgu Mureş la ora 18:30 şi decolarea zborului Târgu Mureş-Hurghada la ora 19.20.

Reprezentanții operatorului de zbor au ales Aeroportul din Târgu Mureș pentru a efectua zborurile charter către Hurghada, deoarece acesta este singurul aeroport din regiune care întrunește standardele de securitate la nivelul solicitat de către compania de zbor. Aeroportul Internațional Transilvania Târgu Mureș dorește să vină în întâmpinarea nevoilor comunității deservite prin satisfacerea solicitărilor turiștilor din întreaga regiune.

Hurghada se află în estul Egiptului, pe malul Mării Roşii, la aproximativ 400 km est de Cairo, capitala ţării, fiind un punct de trecere între numeroasele civilizaţii care au străbătut Marea Roşie. Cu hoteluri situate pe o întindere de peste 20 km de-a lungul plajei, Hurghada satisface nevoile oricărui turist, de la scufundări, în Marea Roşie fiind cele mai frumoase lanţuri de corali din lume şi sute de specii de peşti tropicali, la windsurfing sau la safari în deşert. Printre atracţiile turistice ale oraşului se mai numără Mons Claudianus (ruinele unei vechi aşezări romane) Mănăstirea Sf. Paul, Mănăstirea Sf. Anton şi Muzeul de Biologie Marină. De asemenea una dintre atracţiile turistice este așezarea El-Guna situată pe malul unei lagune, construită exclusiv în scop turistic.

Sursa: Aeroportul Transilvania Tîrgu-Mureș

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.