Cursele Wizz Air, deviate temporar la Cluj

wizz aeroportCompania Wizz Air a anunţat, miercuri, că va muta zborurile de la Aeroportul Transilvania din Târgu Mureş pe cel din Cluj-Napoca, în perioada 15 – 22 septembrie, din cauza lucrărilor de mentenanţă care vor avea loc la aeroportul mureşean. Zborurile Wizz Air de pe Aeroportul Transilvania din Târgu Mureş vor fi direcţionate la Cluj în perioada 15 septembrie, ora 20.00, şi 22 septembrie, ora 12.00.

„Wizz Air sfătuieşte pasagerii să-şi verifice detaliile zborurilor pe portalul wizzair.com şi să sosească la Aeroportul din Cluj-Napoca cu două ore înainte de ora programată de zbor, pentru a finaliza toate formalităţile în timp util”, se precizează într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de companie. Conform sursei citate, toţi pasagerii au fost contactaţi referitor la mutarea zborurilor.

„Wizz Air îşi cere scuze pasagerilor pentru inconvenientele create de această relocare inevitabilă, aflată în afara controlului companiei, din cauza lucrărilor de mentenanţă efectuate la Aeroportul Transilvania din Târgu Mureş”, mai precizează sursa citată.

Celelalte două companii care operează zboruri pe Aeroportul Transilvania din Târgu Mureş, Ryanair şi Tarom, nu au anunţat deocamdată o decizie în privinţa curselor aeriene din acea perioadă.

Sursa: Mediafax

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

0 Comentarii

  1. Dacă se pune în aplicare strategia Companiei TAROM prin a suspenda cursele interne , printre care şi spre şi din Aeroportul TRTANSILVANIA , pe lângă devierile spre CLUJ a curselor celorlalte Companii , investirea în modernizarea, prelungirea etc a pistei şi a aeroportului mureşan ajunge să aibă aceiaşi utilitate ca şi parcarea de la Gara CFR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.