Dacă nu ați aflat încă…

A apărut sptămânalul PUNCTUL, ediția cu nr. 649. Dacă vă interesează situația exactă a autostrăzilor ce traversează județul Mureș, găsiți detalii în paginile 4 și 5, semnate de Vasile Dancea.
În opinia subsemnatei ”Unora nu le pasă de capra vecinului”. Despre ce este vorba, aflați din pagina 1.
Știri din actualitate, convocarea ședinței ordinare a Consiliului Județean din 28 septembrie, Punctul ALB și Punctul NEGRU, le găsiți pe toate în pagina 2.
Un articol inedit al subsemnatei vorbește despre tîrgumureșeanca Sandra Daroczi din Exeter. Detalii și imagini în pagina 3.
De la Reghin transmite ca de obicei, Imola Grama. Printre subiectele prezentate: Săptămâna mobilității, cetățean de onoare, protopopul Teodor Beldean. Detalii în pagina 6.
Ioan A. Borgovan transmite de la Luduș despre viitorul incert al Centralei Termice și al Cinematografului Flacăra. Nu lipsesc nici știrile care pun punctul pe i. Detalii în pagina 7.
Pagina Sport aduce detalii despre pălecarea lui Goran Martinic de la BC Mureș, sub semnătura Cristinei Vancea și despre Înfrăngerea suferită de City us la Reșița. Detalii în pagina 8.
Vasile Dancea semnează o relatare despre o nouă înșelăciune prin metoda Premiul Altex, înregistrată de data asta în urbea noastră! Detalii în pagina 9.
Știrile din municipiul Sighișoara vorbesc despăre ”Apiardeal, Liceul tehnologic nr. 1, Concursuri de Ziua Mobilității Europene, Proiectul Tranzylvania Bike Trails Network. Detalii în pagina 10.
De la Târnăveni transmite Mircea Barbu: cum văd cetățenii de acolo orașul lor peste 3 ani, premii de nunta de aur, Ziua Internațională a Vârstnicilor. Detalii în pagina 11.
Paginile dedicate județului Harghita prezintă Zilele Spitalului județean de Urgență Miercurea Ciuc, îndepărtarea steagului secuiesc de pe domeniul public, slabă producție de fructe de pădure, sistem integrarât pentru avertizare în caz de dezastre, mulțumirile unui pacient israelian, situația urșilor din Harghita, aleși locali aflați în incompatibilitate. Detalii în paginile 12-13-14 și 15.
Cei care vor să-și cumpere case, terenuri sau apartamente scoase la licitație au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești din pagina 14.
Publicitate și…Lectură plăcută!
EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.