D'ale sportului

Bc mures (5)BC Mureș a reușit o victorie extrem de importantă, scor 93-91, în deplasare, contra celor de la CSM București, în derbiul etapei a XXIII-a din Liga Națională de baschet masculin. Matija Ceskovic a fost omul numărul unu pentru formația antrenată de Srecko Sekulovic, care ajunge astfel la a 16-a victorie din acest sezon, în timp ce bucureștenii au un parcurs de 15 victorii și 8 înfrângeri. Bosniacul a marcat 22 de puncte și a reușit 7 recuperări și 6 pase decisive. De partea cealaltă, Jevohn Sheperd și Steve Sir au marcat 24, respectiv 22 de puncte, dar n-a fost sufcient pentru formația lui Hristu Șapera. Pentru formația oaspete a debutat în această partidă și fostul jucător al bucureștenilor, Damian Kandic, care a reușit 5 puncte contra foștilor colegi.

Lotul reprezentativ al României la futsal [din care fac parte opt componenţi ai echipei City’us Tîrgu-Mureş: Laszlo Klein, Răzvan Radu, Dumitru Stoica, Alpar Csoma, Florin Matei, Florin Ignat, Cosmin Gherman, Răzvan Lupu. Ceilalţi componenţi ai lotului sunt: Grigoraş (Spicom Sfântu Gheorghe), Dobre (Rainbows, Malta), Răducu (Rainbows Malta), Şotârcă (Smart Bucureşti), Al Ioanei (Gyor), Safar (FC Budapesta)] va susţine în zilele de 25 şi 26 februarie, la Călăraşi, o dublă amicală împotriva echipei similare a Belgiei. Cele două partide vor fi transmise în direct de postul de televiziune Digi Sport începând cu ora 18. „Tricolorii” pregătesc calificarea la Euro 2014, care se va juca tocmai în Belgia, preliminarii care le vor disputa împotriva Letoniei (27 martie), a Rusiei (28 martie) şi a Kazahstanului (30 martie), toate cele trei partide urmând a se desfăşura în capitala Letoniaie, Riga.

Divizionara secundă de fotbal FC Municipal Tîrgu-Mureş a revenit în ţară săptămâna trecută (joi), după cantonamentul de două săptămâni efectuat în Antalya. Înaintea startului, care va debuta în 9 martie, cu partida FCM-Damila Măciuca, mureşenii vor disputa un amical, sâmbătă, 2 martie, pe teren propriu, în compania formaţiei Unirea Tărlungeni, din Liga III.

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.