Dan Zinge (WRO): World Rescue Challenge de la Târgu Mureș, cea mai mare competiție de profil organizată

„Până în acest moment, aceasta este cea de-a 18-a competiție World Rescue Challlenge. Acestea au fost găzduite peste tot în lume, pe cinci continente diferite. Până la această oră, competiția de aici este cea mai mare pe care am organizat-o, ca număr de participanți înscriși cu echipe, respectiv 34 de echipe de descarcerare și 32 de echipe pe partea de traumă. Personal am fost implicat în organizarea a 12 din cele 18 competiții și, ca o părere personală, niciodată nu am fost primiți mai bine ca aici, atât din punct de vedere al implicării autorităților, cât și al comunității. Parada de la ceremonia de deschidere a fost spectaculoasă și va fi o adevărată provocare pentru cei care vor organiza edițiile viitoare să realizeze ceva mai frumos”, a declarat, pentru AGERPRES, președintele WRO.

Dan Zinge a arătat că România a fost aleasă pentru a găzdui World Rescue Challenge „datorită tradiției dezvoltate aici în ultimii 24 de ani”.

„România este o organizație model care a pornit de la bază, de la rădăcină și s-a dezvoltat integrând toate serviciile de urgență. Acesta este apogeul a ceea ce adevărata muncă în echipă poate realiza”, a subliniat Dan Zinge.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.