David Csaba demis, Molnar numit șef la ABA Mureș

David Csaba, forțat să plece mai întâi de la conducerea Apelor Române, iar acum și de la ABA Mureș

David Csaba, forțat să plece mai întâi de la conducerea Apelor Române, iar acum și de la ABA Mureș

Așa cum anunțasem încă de la începutul lunii februarie, Molnar Ervin a fost numit în această săptămână director general la Administrația Bazinală de Apă Mureș. Numirea lui Molnar s-a făcut printr-o decizie a directorului general de la Administrația Națională Apele Române (ANAR), Vasile Pintilie.

Această numire încheie încheie practic un lanț întreg de schimbări care au avut loc în ultimele 12 luni și care a început după ce David Csaba a fost demis prin ordin de ministru, în data de 20 mai 2012 de la conducerea ANAR. David Csaba a revenit atunci la Tîrgu-Mureș, unde a fost numit de directorul ABA Mureș de atunci Teodor Giurgea în funcția de director tehnic de Investiții și Exploatare. La scurt timp, respectiva direcție a fost împărțită în două, iar el a rămas director tehnic de Investiții. Tot în vara anului trecut, Teodor Giurgea și-a cerut eliberarea din funcția de director general și s-a retras la Sistemul de Gospodărire a Apelor Mureș, unde ocupă de atunci și până în prezent un post de șef la Serviciul Mecanizare.

Venirea lui Molnar Ervin, susținut de liberali, a mai deținut funcții publice dea lungul timpului, cea mai notabilă fiind cea de șef de cabinet al prefectului, în perioada în care prefect era Ciprian Dobre.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.