DAW Bența: Relansare de 3 milioane de euro

Săptămâna trecută s-a desfășurat, pe parcursul a două zile, la Hotelul Grand din Tîrgu-Mureş evenimentul de Întâlnire a Partenerilor CAPAROL din România. Evenimentul cuprins sesiuni de comunicare şi informări despre proiectele companiei pentru anul în curs, noul concept Caparol Center precum şi proiectul Caparol Club, dezvoltarea unei comunităţi a profesioniştilor Caparol.

Un nou început: 2012

Compania DAW BENŢA a decis continuarea în anul 2012 a planurilor de dezvoltare amânate odată cu începutul perioadei de recesiune economică. Astfel, odată cu accesarea unei linii de finanţare din fonduri Europene, în valoare totală de 813.153 de euro, compania intenţionează să aloce peste 3 milioane de euro pentru un proiect complex care însumează creşterea capacităţii de producţie la vopsele, creşterea capacităţii de stocare a materiilor prime şi semifabricatelor, optimizarea producţiei şi colorării produselor, precum şi optimizarea timpilor de lucru în producţie.
Demararea proiectului este planificată pentru anul 2012, cu finalizare până la finalul lui 2013; compania DAW BENŢA a fost selectată pentru acordarea finanţării alături de alte 36 de firme, în urma unui punctaj prestabilit şi al fondului total alocat acestui proiect.

Premiu academic pentru DAW BENŢA

Facultatea de Business din cadrul Universităţii Babeş Bolyai din Cluj Napoca a acordat companiei DAW BENŢA România premiul pentru ,,Cel mai de succes Joint Venture al afacerilor de familie”. În plus, Remus Benţa a fost cooptat în Consiliul Consultativ al Facultăţii de Business pentru un mandat de doi ani, cu scopul transferării către tinerii studenţi a experienţei antreprenoriale acumulate în cei 10 ani de business de succes. Compania DAW BENŢA România produce şi comercializează sub brandurile CAPAROL şi ALPINA, o gama variată de lacuri, vopsele, pardoseli epoxidice soluţii pentru spitale sau zona industrială şi sisteme termoizolante. Compania te reprezentata pe piața din România, Bulgaria şi Republica Moldova.

DAW BENŢA este prezentă pe piaţa românească începând cu anul 2001, când ,,am încercat să transferăm aici din experienţa de piaţă a concernului CAPAROL Germania, o afacere de familie de la 1895; am reuşit sa fim cunoscuţi în România, în cei 10 ani de activitate, pentru soluţiile de top şi produsele de cea mai bună calitate”, spune Remus Aurel Benţa.

DAW BENTA Romania are pe platforma de la Sâncraiul de Mureş, Judeţul Mureș, capacităţi de producţie a vopselelor decorative de cca 7.000 de tone şi tencuielilor de cca. 16.000 de tone anual, o unitate de producţie a polistirenului expandat alb şi grafitat (Dalmatina) cu 200.000 mc capacitate de producție anuală şi o unitate de producţie a adezivilor pentru termoizolaţii care produce 20.000 de tone adezivi anual.

Cristina Vancea

print
0 comments on “DAW Bența: Relansare de 3 milioane de euro
 1. horia spune:

  UN APEL UMANITAR,catre or-ce suflet de om. SUNT MIHAI FERARU 56 ANI F F BOLNAV CU MAI MULTE BOLI F INCURABILE, PE PRIMUL LOC ESTE DIABETUL ZAHARAT CU COMPLICATII,infarct miocardic de 2 ori, accidente vasculare din trunchiul cerebral de 2 ori,,paralizie,, Da am pensie de invaliditate de 638 lei lunar,din care platesc 340 lei 2 rate la 2 banci in fiecare luna pana-n anul 2016 luna septembrie, sunt persoana cu handicap, intradevar nu platesc insulina, dar la siofor mai platesc ceva, ptr ca consum si siofor de 850 de 3 ori pe zi, plus fac 80 unitati insulina lantus ora 21 zilnic, sotia este f f bolnava cardio-vascular, ostroporoza si reumatologic, sotia nu are nici-un venit, avem si un copil de 9 ani, foarte greu traim IN ZIUA de azi , nu avem pamant nici animale si nici alte venituri, de aceea va roog daca vreti si daca puteti ajutati-ne chiar si un colet cu ceva alimente near prinde foarte bine, ori-ce ajutor sub ori-ce forma la noi va fi bine venit, ne
  vom ruga lui Dumnezeu ptr sanatatea si binele dvs, ducem lipsa de lemne ptr foc, mancare,medicamente chiar si un pat near fi de folos,,adresa mea este: mihai feraru oficiul postal nr 1 vaslui casuta postala 95 loc vaslui, cont deschis la banca: raiffaisen bank Romania nr ro93rzbr0000060001059026 in lei, ,cod swift: RZBRROBU. tot feraru mihai,sau prin westernunion tel 0040761887298, Dumnezeu sa va rasplateasca,,A-R .Sa faceti asa cum veti gandi dv.
  DOAMNE AJUTA….. stiu ca-l iubiti pe Dumnezeu, si no-sa ma lasati…cu siguranta puteti face un bine, numai daca se poate
  nu am rechizite ptr copil la scoala, cel mai greu este ca nu avem lemne ptr foc ,vom ingheta de frig ptr ca a venit frigul, va roog dragi crestini sa nu ne lasati sa murim de frig si de foame,,iertati-ne.
  tot la aceasta banca, am cont si in euro nr: ro72rzbr0000060004438690

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.