De ce ar putea ajunge Livezeni în Guinness Book? Aflaţi din Punctul 631

Pe prima pagină a săptămânalului de Mureş şi Harghita , PUNCTUL, ajuns la cea de-a 631-a  ediţie începe analiza realizată de Titi Dălălău despre Centura ocolitoare a oraşului ce trece prin Livezeni, fără …acces din Livezeni! Detalii în paginile 4 şi 5.

„Nici cu paşaportul în mână nu poţi dovedi cine eşti”, se intitulează opinia subsemnatei despre calvarul obţinerii unor acte de identitate, uşor expirate. Detalii în  pagina 1.

Ştirile din viaţa culturală sunt semnate de Narcis Socaciu, pe pagina 2. Acolo veţi găsi şi beneficiarii obişnuitelor calificative acordate de PUNCTUL pentru cele mai rele şi cele mai bune exemple din faptele concetăţenilor noştri.

Analiza şedinţei de Consiliu Local despre curţile şcolilor şi câinii vagabonzi, semnată de Cristina Vancea în paginile 2 şi 3.

De la Reghin transmite Imola Grama: o vizită în oraşul miniatură de Ziua Copilului, pe bază de paşaport,  şi Trofeul Cupa Sebastiano la culturism şi fitnes. Detalii în pagina 6.

De la Luduş AI. Borgovan tranmsite  depsre un Eveniment mare la aniversare, o vizită emoţionantă şi ştirile ce pun Punctul pe i. Detalii în pagina 7.

Pagina de sport vorbeşte despre retrogradarea matematică a echipei ASA Tîrgu Mureş, articol semnat de Narcis Socaciu. Din pagina 8 mai aflăm despre turneul final al junioarelor de la Pegasus.

Sprijin special pentru copiii cu Cerinţe Educaţionale Speciale” (CES), un artricol al subsemnatei cu detalii în pagina 9.

După o pauză de 8 ani, Zilele Sighişorene fac din nou istorie,. Detalii semnate de Titi Dălălău în pagina 10.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu: proiect pentru reducerea decalajelor în privinţa nivelului de trai, Bobohalma, colţ de rai, şi caravana Asociaţiei OvidiuRo, la Băgaciu. Detalii în pagina 11.

Pagina de Turism prezintă noua faţă a fostei tabere de la Băile Homorod, judeţul Harghita. Detalii în pagina 12.

Despre Campionatul Naţional de automobilism pe pistă, şi  platforma online despre achiziţiile publice din judeţul Harghita, cu detalii în pagina 13.

Cei care sunt interesaţi să cumpere terenuri, case ori apartamente scoase la vânzarte prin licitaţie, au la dispoziţie anunţurile executorilor judecătoreşti în paginile 14 şi 15.

Nu lipseşte nici publicitatea de pe pagina 16.

Lectură plăcută., vă urează subsemnata

EM

 

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.