De la Tîrgu-Mureș la Piatra Neamț: volei cu performanță

Echipa de volei feminin CSU Medicina Tîrgu-Mureş s-a impus săptămâna trecută pe teren propriu, cu scorul de 3 la 1, în faţa formaţiei Unic Piatra-Neamţ, în cadrul primului meci din faza a doua a play off-ului Diviziei A1, pentru ocuparea locurilor 5-6. Voleibalistele mureşene au etalat un joc în forţă în primele două seturi pe care le-au câştigat cu 25 la 17, respectiv 25 la 15.

În setul al treilea, elevele antrenorului Luka Valerijan s-au poticnit şi au pierdut cu 27 la 29, dar ambiţia de a câştiga a fost demonstrată în setul patru, care a fost câștigat cu 25 la 14. Antrenorul mureşencelor, Luka Valerijan, s-a declarat mulţumit de prestaţia fetelor: ,,Am avut timp să ne antrenăm. S-a observat că nu am avut sărbători, pregătindu-ne în continuu pentru acest joc şi am demonstrat-o în ultimul set când efectiv ne-am umilit adversarele. Jucătoarele au respectat destul de bine sarcinile tactice. Era timpul revanşei, mai ales că Unic ne-a învins de două ori în acest sezon. Va fi un duel interesant duminică la Piatra-Neamţ”.

Preşedintele onorific al echipei CSU Medicina, Constantin Copotoiu, a declarat faptul că ,,a fost un joc frumos între două echipe de valori apropiate, însă la noi s-a observat plusul de tinereţe şi dorinţa de a învinge. Pot spune că mă bucur de această victorie. Este prima bătălie dintr-un război, adică două din trei pentru ocuparea poziţiei a cincea”.

Al doilea joc se va disputa în această săptămână, miercuri, 25 aprilie, la Piatra Neamţ. În caz de egalitate la victorii, Sala UMF ,,Anton Pongracz” va găzdui partida decisivă duminică, 29 aprilie. Pentru CSU Medicina au evoluat: Salaoru, Ciocian, Tsvetanova, Iancu, Jovanovic, Nechiti, respectiv Ivanof, Pintea, Cazacu, Trică, Chiţigoi şi Foca.

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.