De vineri intrarea la patinoar este cu taxă

Cele trei patinoare amenajate de Primăria Tîrgu Mureş la Parcul Municipal au funcţionat aproape zece zile fără taxă de intrare. Timpul în care târgumureşenii au testat gheaţa şi s-au obişnuit cu patinele a fost folosit pentru remedierea unor deficienţe tehnice. Începând de vineri, 16 decembrie 2016, accesul la patinoar se face contra cost.

Tariful a rămas la fel ca şi în anii trecuţi. Taxa de intrare stabilita prin Hotărârea Consiliului Local este 10 lei pentru adulţi şi 8 lei pentru copii, iar însoţitorii care nu patinează plătesc 3 lei. Taxa pentru ascuţit patine este 10 lei pentru o pereche de patine. Pentru intrarea la patinoar există şi varianta de abonamente, 120 de lei pe lună pentru adulţi şi 60 de lei pe lună pentru copii. Taxa pentru evenimente, cursuri sau competiţii sportive costă 50 de lei, iar dacă toate acestea sunt organizate de şcoli sau ONG-uri, costă doar 25 de lei. De asemenea, taxa pentru organizarea de ore de educaţie fizică pentru şcoli, valabile pentru două ture este de 80 de lei. Copiii sub trei ani au intrare gratuită, iar studenţii care prezintă legitimaţie au 20% reducere.

Patinoarul funcţionează zilnic, între orele 09, 30 şi 21,30, în ture de o oră jumătate, cu o pauză de o oră în timpul zilei, de la ora 13,00 la ora 14,00. Patinoarul mic este pentru copii cu vârste între 3 şi 5 ani, cel mijlociu pentru copii între 6 şi 12 ani, iar cel mare este universal.

Pentru fiecare în parte există vestiare.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.