Debranșări individuale, la Miercurea Ciuc

debransariRău-platnicii din Miercurea Ciuc vor fi debranşaţi individual de la reţeaua de apă caldă şi încălzire, a anunţat purtătorul de cuvânt al Societăţii de Gospodărire Comunală GOSCOM Miercurea Ciuc, Bíró Hajnalka.

Conform acesteia, Asociaţia de proprietari din care fac parte 9 scări de bloc care au avut restanţe mari la plata datoriilor a solicitat debranşarea individuală de la reţeaua de apă caldă şi încălzire a apartamentelor cu datorii foarte mari şi a somat proprietarii acestora să permită accesul lucrătorilor GOSCOM în incinta locuinţei. Bíró Hajnalka a precizat că această acţiune va avea loc imediat ce proprietarii vor permite intrarea în apartamente a echipei GOSCOM şi va dura mai multe zile.
Potrivit sursei citate, în patru scări de bloc s-au achitat 70 la sută din datorii, iar pentru celelalte cinci se încearcă, în continuare, încasarea cheltuielilor. Totodată, au mai fost somaţi să-şi plătească datoriile şi locatarii altor două asociaţii de proprietari, din străzile Kossuth Lajos şi Libertăţii, aceştia având termen limită data de 3 decembrie.
Bíró Hajnalka a subliniat că această acţiune de recuperare a datoriilor a dat, deocamdată, rezultate şi ea va continua şi în perioada următoare.
În Miercurea Ciuc s-a înregistrat săptămâna trecută cea mai scăzută temperatură din ţară, termometrele arătând minus 11 grade Celsius. Acest oraş este primul din ţară în care s-a furnizat încălzire, încă de la finalul lunii septembrie, preţul gigacaloriei fiind de 335 de lei, la fel ca anul trecut.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.