„Declarație de război economic împotriva României!”

Coaliția Națională pentru Modernizarea României califică decizia Ungariei de a folosi dreptul de veto pentru aderarea României la OCDE drept o declarație de război economic împotriva României.

Aderarea la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) reprezintă pentru România un drept și nu un favor iar pentru statutul de membru, România îndeplinește toate criteriile necesare.

Hotărârea Guvernului de la Budapesta reprezintă un act politic ostil unilateral și care va afecta grav interesele Ungariei.

Guvernul condus de Victor Orban își reconfirmă prin blocarea aderării României și Croației atitudinea izolaționistă și agresivă în raport cu vecinii, sub pretexte inventate sau generate. CNMR salută și apreciază poziția MAE din România și solicită măsuri ferme.

CNMR atrage atenția și asupra implicării UDMR în acest plan bine calculat de a bloca România, aceștia politizând și amplificând prin prezența lor la manifestațiile de la Târgu Mureș în mod intenționat situația liceului Greco Catolic. UDMR a acționat astfel, încă o dată, ca un agent de influență al FIDESZ împotriva intereselor României.

Sursa: agerpres

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. Cum a venit psedeu la putere cum apar eternele probleme care abat privirile de la tâmpeniile pe care le fac….

  2. În România,mai precis în foarte multe localități s,au închis spitale,,s.au tăiat ajutoare si insotitoriide la persoane cu handicap și multe altele și nu ne-am răsculat,am înțeles că așa trebuie.Acum în cazul unui liceu de 2 bani,nici măcar unul ortodox ,apartinand minorităților ungurești,,,suntem amenințați cu susținerea sau nesustinerea din partea Ungariei.Aceasta tara de.a lungul timpului ne.a făcut ffff mult rău,,în consecință trebuie îndepărtată de România și ungurii de la noi din tara daca nu le convine regimul sunt liberi să plece in țara lor….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.