Deputatul Vass Levente şi-a inaugurat cabinetul parlamentar

Începând cu luna mai, mureşenii vor putea adresa petiţii sau se vor putea înscrie în audienţă la deputatul VASS LEVENTE.

Astăzi, 20 aprilie 2017, la ora 12.00, are loc inaugurarea oficială a Cabinetului parlamentar al deputatului Vass Levente, în cadrul căreia va fi prezentată echipa şi programul de audienţe, dar şi câteva proiecte ale deputatului Vass Levente.

“Astăzi inaugurăm oficial cabinetul meu parlamantar, care va funcţiona în incinta Consiliului Judeţan Mureş, iar începând cu luna mai, în fiecare vineri, între orele 11-14.00 voi acorda audienţe. De asemenea, voi avea şi deplasări în teritoriu pentru întâlniri cu autorităţile locale, dar şi pentru a discuta cu cetăţenii de acolo, care vor dori să se întâlnească cu mine. Eventualele petiţii se pot depune la cabinetul parlamentar care are asigurat un aparat de lucru”, a declarant deputatul Vass Levente.

De asemenea, audienţe vor mai acorda şi ceilalţi membri ai Cabinetului parlamentar, după cum urmează:

Mariana MOLDOVAN-NEGOIŢĂ,Consilier – marţi şi joi între orele 15.00-17.00

Kali Istvan, Şef de cabinet – Luni-vineri între orele 09.00-12.00.

“Aşa cum am mai spus deja, Târgu Mureş nu trebuie să fie doar al “târgumureşenilor”…ci trebuie să fie oraşul acelora care doresc să înveţe, să trăiască şi să îmbătrânească aici. În calitate de deputat voi promova şi voi susţine acele idei şi proiecte care în final să ducă la îndeplinirea dezideratului ca Târgu Mureşul să devină un oraş modern prin investiţii şi inovaţii”, a declarat deputatul Vass Levente.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.