S-a deschis patinoarul. Iată programul

Miercuri 7 decembrie de la ora 17.30 a avut loc deschiderea patinoarului din Târgu Mureş. Evenimentul de deschidere a fost transmis în direct. Este vorba de trei patinoare, unul pentru copiii de până la 4 ani, altul pentru cei cu vârsta cuprinsă între 4 și 8 ani și un patinoar pentu adulți. Cele trei au în total 2.500 de mp.

La inaugurare au participat și sportivi de la Clubul Sportiv Miercurea Ciuc alături de campioana națională la patinaj artistic, Kenéz Aletta Zselyke.

Timp de o săptămână, intrarea la patinoar va fi liberă, după care biletul pentru adulți va costa 10 lei, iar pentru cei mici va fi 8 lei. Cei care nu au patine, le pot închiria la fața locului cu 12 lei.

Programul de funcţionare a este cuprins în intervalele orare 09.30-13.00 şi 14.00-21.30, incluzând ture pe gheaţă de câte o oră şi jumătate.
Programul de sărbători va fi comunicat în timp util, atât în presa locală cât şi pe celelalte canale media. Taxa de intrare la patinoar este de 10 lei pentru adulţi, respectiv 8 lei pentru copii. Copilaşii sub 3 ani beneficiază de gratuitate. Taxa de închiriere a patinelor este de 12 lei, atât pentru adulţi cât şi pentru copii, fiind menţinută gratuitatea la copiii sub trei ani şi în acest caz.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.