Descinderi pentru evaziune fiscală şi spălare de bani

sri_57311500Poliţia Română desfăşoară peste 100 de percheziţii domiciliare în 11 judeţe şi în municipiul Bucureşti. 353 de poliţişti participă la acţiunea care vizează mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani.
În această dimineaţă, Poliţia Română a efectuat 105 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Bacău, Braşov, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Maramureş, Mureş, Olt, Satu-Mare, Teleorman şi Vâlcea, precum şi a municipiului Bucureşti. Vor fi puse în aplicare 67 de mandate de aducere.
353 de poliţişti de la structurile de investigare a fraudelor, investigaţii criminale şi acţiuni speciale din cadrul I.G.P.R., D.G.P.M.B. şi a inspectoratelor de poliţie ale judeţelor amintite mai sus participă la acţiune.
Sunt vizate mai multe persoane fizice şi juridice, bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul construcţiilor, prin folosirea de achiziţii fictive şi firme fantomă.
Prejudiciul estimat până în prezent se ridică la 10.000.000 de euro.
Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul D.G.P.M.B., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Întreaga acţiune beneficiază de suportul de specialitate al S.R.I., conform IPJ.Mureş.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.