Detalii despre finanțarea cluburilor sportive, în PUNCTUL 648

Ediția din săptămâna 18-24 septembrie a PUNCTUL-ui de Mureș și Harghita începe cu opinia amăruie, semnată Titi Dălălău: ”Când simbolurile dispar…” O găsiți în pagina 1.

Subiectul ce incită spiritele în această perioadă, poate și mai mai tare decât cel al liceelor chiriașe în clădirile Statusului romano-catolic, este detaliat de Vasile Dancea. Contractele cluburilor sportive cu Primăria…Adio, dar rămân cu tine… sau? Detalii în paginile 4 și 5.

Un fotoreportaj despre Street Food festivalul din weekendul trecut vă prezintă Cristina Vancea în pagina 2.Tot acolo găsiți și beneficiarii PUNCTUL-ui ALB, cu detalii în pagina 11. PUNCTUL NEGRU…vedeți în pagina 2. Cui și de ce i-a fost decernat!

În pagina 3 puteți răsfoi împreună cu subsemnata ”Compendiul introductiv în clasa a V-a”, cartea cărților ce ține locul manualelor în primele două luni (sau și mai mult), timp în care se vor tipări și manualele agreate de Ministerul Educației, pe lângă manualul de gimnastică și de dirigenție.

De la Reghin aflăm despre ”Reunirea Lotului Național de Culturism și fitness, ” precum și despre ”Alternative pentru sănătatea reghinenilor”. Detalii semnate de Imola Grama în pagina 6.

De la Luduș transmite Ioan A. Borgovan : ”Serviciile își prezintă raportul”, ”Toamna Ludușeană” și ”Trofeul Ella Kovacs”. Detalii în pagina 7.

Horia Tecău și Asociația Curtea Veche cu sprijinul AZOMUREȘ donează cărți în județul Călărași. Detalii în pagina 8.

Din pagina 9 aflăm dintr-un articol semnat de Cristina Vancea că ”Mureș Monsters” din Tîrgu Mureș recrutează, iar popicarele de la Electro-Romgaz au început antrenamentele.  Ce și cum, detalii în pagina Sport.

Pagina de Sighișoara aduce știri despre evenimentele culturale ale săptămânii, analize medicale non invazive gratuite, săptămâna mobilității și înscrieri pentru Nunta de Aur. Detalii în pagina 10.

De la târnăveni.ro aflăm că 7 copii din Bahnea primesc bursă, muzica noastră populară a răsunat în Ungaria și se apropie balul Bobocilor! Detalii în pagina 11.

Paginile dedicate județului Harghita scriu despre podul de la Dejuțiu, protejarea lemnului, tabere pentru copiii nevoiași, noutăți de la Protecția Copilului, ONG-uri cer Parlamentului să nu aprobe proiectul de modificare a Legii Administrației inițiat de UDMR, programul Primăriei Miercurea Ciuc, victimele metodei ”Accidentul”, masa elevilor la școală. Detalii în paginile 12-13-14-și 15.

Cei care sunt interesați de apartamente case ori terenuri, camioane sau  autoturisme  scoase la licitație au la dispoziție, ca de obicei , anunțurile executorilor judecătorești în pagina 14.

Lectură plăcută!

EM.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.