Dezbatere pe bani, în CL Reghin

maria precupŞedinţa ordinară a Consiliului Local municipal Reghin aferentă lunii aprilie a fost convocată pentru luni (08.04) de la ora 15.00. Întâlnirea se va desfășura în Sala de şedințe de la sediul Primăriei şi are pe ordinea de zi 16 puncte.

Se alocă bani

Primul punct îl reprezintă Proiectul de hotărâre privind utilizarea în anul 2013 a excedentului total rezultat la încheierea exerciţiului bugetar al anului 2012. Este vorba de 12.225 de lei care vor fi direcţionaţi către investiţiile anului 2013.

Consilierii se vor pronunţa şi asupra propunerilor care vizează bugetul general al municipiului Reghin pe anul 2013, dar și asupra proiectului de hotărâre privind aprobarea contului de exerciţiu al bugetului de venituri şi cheltuieli al Primăriei pentru trimestrul IV din 2012.

Alte 3 puncte de pe e ordinea de zi fac referire la diferite sume de bani care, dacă se va aproba alocarea lor, vor ajunge la Şcoala Speciala din Apalina (4.000 de lei pentru continuarea hipoterapiei cu 8 elevi), Liceul Tehnologic Lucian Blaga (14.000 de lei pentru participarea a 13 elevi şi doi profesori la concursul de practică pentru elevi organizat la Vilnius în Lituania) şi Clubul Sportiv David (3.100 de lei pentru participare la Campionatul Naţional de Karate Kyokushin de la Oradea şi la Campionatul European de Karate Kyokushin care va avea loc la Lutzern în Elveţia ).

Apartamente sociale, delegaţii şi garaje

Aleşii reghinenilor se vor pronunţa, printre altele, şi asupra repartizării nominale a unui număr de 18 apartamente sociale din blocul de locuinţe situat în strada Salcâmilor, vor vota componenţa delegaţiei municipiului Reghin ce se va deplasa în localitatea Érd-Ungaria, regulamentul pentru închirierea terenurilor aferente garajelor construite din fondurile cetăţenilor şi darea în folosinţă gratuită a unui imobili din strada Castelului către Parohia Ortodoxă din cartierul Apalina pentru a fi amenajat drept casă parohială.

Emeșe Ardelean

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.