Directoarea Colegiului economic Transilvania a demisionat


În data de 02. 10. 2017, în urma ședinței de Consiliu Profesoral convocată de către Inspectoratul Școlar Județean Mureș la Colegiul Economic „Transilvania” din Tg. Mureş, d-na director, prof. Sorina Bălan a decis să îşi înainteze demisia.

Precizăm că demisia este un act unilateral de voinţă şi a survenit ca urmare a deficienţelor manageriale constatate de către echipa de control a I.S.J. Mureş şi a numeroaselor reclamaţii ale părinţilor şi ale cadrelor didactice din această unitate de învăţământ, se precizează într-un comunicat de presă.

Elevii Colegiul economic Transilvania au protestat în această dimineață pentru lipsa de organizare cu privire la repartizarea claselor din instituție. Elevii s-au plâns de faptul că sunt nevoiți în fiecare oră să își schimbe clasa și că nu își cunosc programul școlar și au cerut demisia directoarei. Până acum, fiecare clasă avea sala ei, însă din acest an s-a impus ca fiecare profesor să aibă sala lui de clasă. Elevii spun că nu mai au pauză propriu-zisă, pentru că în timpul pauzei trebuie să se mute.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.