Discuţii transparente despre proiectul-pilot la Primăria Sighişoara

Discuţii transparente despre proiectul-pilot la Primăria Sighişoara

page47_poza-alb-negru-oana-bogdan-e1478724024514Oana Bogdan, Secretar de Stat  în Ministerul Culturii va discuta joi, 10 noiembrie. la sediul Primăriei Sighișoara, cu toate părțile interesate de proiectul-pilot Sighișoara.
Întâlnirea se va concentra asupra Memorandumului privind implementarea proiectului-pilot de management integrat al sitului UNESCO Sighișoara și al teritoriului înconjurător.
Ministerul Culturii dorește ca procesul de consultare publică să fie transparent și inclusiv. Astfel, la întâlnire vor participa atât autoritățile locale și județene, cât și organizațiile neguvernamentale, proprietarii de pensiuni din zonă și ale persoane interesate, se arată într-un comunicat postat pe pagina de socializare de Biroul de presă al Ministerului Culturii.

EM

print
2 comments on “Discuţii transparente despre proiectul-pilot la Primăria Sighişoara
 1. Mariana Gorczyca spune:

  Din pacate, eu aflu de aceasta intalnire la o zi după. Ma consider un om informat si conectat la ce se intampla in jurul meu. Daca mi-a scapat această informație, trag o firească concluzie: nimeni din Primarie nu are o baza de date cu proiectele cu adevarat importante derulate in Sighisoara si cu oamenii care ar trebui sa participe la astfel de intalniri; promovarea a fost ineficientă și vizibilitatea aproape de zero.

  Mariana Gorczyca, coordonator al unuia dintre cele mai importante proiecte culturale din tară, al doilea după FILIT – Iași, cu deschidere către literatură și către tineri: Turnirul Scriitorilor

 2. Mariana Gorczyca spune:

  Poate mai trebuia lucrat la titlul de mai sus: ”Discutii transparente”;

  Acum aflu că nici domnul Martin Tuerk, coordonatorul unui proiect exceptional, de impact social, habar nu a avut de această întâlnire. Despre ce transparență vorbim, oameni buni?

  Mariana Gorczyca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.