Diversiune din partea UDMR?

Szilagyi ZsoltUDMR Covasna îi acuză pe reprezentanţii filialei Partidului Popular Maghiar din Transilvania (PPMT) că induc în eroare oamenii, cărora le spun că este un singur candidat maghiar la prezidenţiale, fără a preciza că strâng semnături pentru propriul candidat, Szilágyi Zsolt, transmite Mediafax.

Într-un comunicat de presă transmis duminică, UDMR Covasna susţine că reprezentanţii filialei PPMT le spun cetăţenilor că doar un singur candidat maghiar participă la alegerile prezidenţiale din acest an, fără a preciza că strâng semnături pentru propriul candidat, Szilágyi Zsolt.

Preşedintele executiv al UDMR Covasna, Gruman Róbert, consideră drept „revoltător” ceea ce se întâmplă.

„Este ruşinos că un partid politic maghiar se coboară la un asemenea nivel, dorind să se afirme prin minciună şi prin inducerea în eroare a cetăţenilor. PPMT a dovedit deseori că este incapabil să se afirme prin mijloace cinstite, dar aceasta le depăşeşte pe toate”, spune preşedintele executiv al UDMR Covasna.

Liderul PPMT Covasna, Benedek Erika, respinge acuzaţiile, spunând că este vorba despre ”un fel de diversiune din partea UDMR”.

Reprezentanţii UDMR şi PPMT din Covasna au început, luni, campania de strângere a semnăturilor necesare pentru depunerea candidaturii lui Kelemen Hunor, respectiv a lui Szilágyi Zsolt(vicepreşedinte al formaţiunii şi şeful de cabinet al europarlamentarului FIDESZ Tőkés László) la alegerile prezidenţiale.
Sursa RL

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.