Doi jandarmi mureșeni pe podium la Wild Race

564519_458015747638968_700114926_nIn data de 17.08.2013 a avut loc editia anuala a competitiei Runsilvania WILD RACE, concurs care s-a desfasurat in loc Rachitele, judetul Cluj. La aceasta competitie s-au inscris un numar de 160 participanti printre care s-au regasit si 2 subofiteri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Mures, si anume Plt.maj.Feurdean Ioan si Plt. adj. Preda Viorel.

Runsilvania WILD RACE este o competiţie de alergare montană pe un traseu special ales şi amenajat pentru a include pante abrupte, pasaje de căţărare uşoară, treceri prin peşteri şi grote, traversări pe poduri improvizate, scări şi balustrade, diferite obstacole amenajate, etc.

Competiţia are două probe de concurs (secţiuni):

  • Profesionişti (Semimaraton), cu o lungime totală de 20,3 km şi o diferenţa de nivel de 1154 m
  • Hobby (Cros), cu un traseu de 7,34 km şi o diferenţă de nivel de 540 m.

Ambele trasee se află în Munţii Apuseni, jud Cluj, zona cascadei Vălul Miresei din localitatea Rachiţele şi s-a desfăşurat pe drumuri forestiere, poteci turistice marcate si poteci de munte nemarcate. La finalul concursului, jandarmii mureseni au ocupat 2 locuri pe podiumul de premiere. Astfel, la sectiunea HOBBY categoria de varsta peste 40 ani, Plt.maj. Feurdean Ioan a obtinut locul I iar Plt. adj. Preda Viorel a obtinut locul III. La sectiunea OPEN masculin,Plt.maj. Feurdean Ioan a obtinut locul III.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.