Doi juniori mureşeni, Campioni Mondiali!

nono es ionutNaţionala de Fotbal Tenis a României a obţinut la Campionatul Mondial desfăşurat în 19-24 octombrie la Nicosia din Cipru, 12 medalii de aur din 13 posibile.
După o bună pregătire la baza Olimpică Sidney 2000 de la Izvorani şi o şedinţă de pregătire la un campus universitar din Cipru, ei n-au pierdut decât finala la seniori – proba de triplu în faţa Franţei.
La juniori, Echipa Naţională a României cu doi sporivi mureşeni, luduşeanul BICA IONUŢ şi tîrgumureşanul VARO NORBERT, au adjudecat aurul şi titlul de CAMPIONI MONDIALI DE JUNIORI. Astfel- BICA IONUŢ- 3 medalii de aur la dublu, triplu şi U21 MIXT proba de dublu şi VARO NORBERT – 4 medalii de aur, la simplu, dublu, triplu şi U21 MIXT-proba de triplu. După câştigarea Cupei României şi a Campionatului Naţional de Juniori, cei doi sportivi mureşeni au reuşit şi super performanţa de a deveni Campioni Mondiali! Cei doi sportivi de excepţie sunt componenţii secţiei de Fotbal Tenis al Clubului Gombos Martial Arts care au evoluat sub formă de împrumut din lipsă de fonduri sub culorile Clubului de Fotbal Tenis Victory Cluj.
Alte rezultate de la Campionat: Fetele au câştigat probele de simplu, dublu şi triplu, la senioare aur la simplu, dublu şi argint la dublu. La U21 mixt şi seniori mixt au reuşit aurul surclasând clar adversarii atât în grupe cât şi în finale.

Lotul National  Romania pentrt C.M Cipru-2
„Vrem să-le mulţumim tuturor celor care au contribuit la reuşita lor susţinându-i moral, având încredere în talentul celor doi tineri mureşeni, care în condiţii minime de pregătire au reuşit să obţină performanţe remarcabile sub culorile echipei naţionale la Campionatul Mondial din Cipru”, au declarat Szilágyi József şi Varo Gyula, antrenorii secţiei de FotbalTenis al Clubului Sportiv Gombos Martial Arts din Tîrgu Mureş.(EM)

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.