Dorin Florea: Aeroportul a fost condus ca un magazin second hand

Primarul Dorin Florea a venit cu acuzații grave la adresa celor care au condus aeroportul în ultimii 12 ani. Într-un comunicat de presă edilul afirmă că: „După pierderea inacceptabilă a statutului de Spital Regional de către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Tîrgu Mureş, altă temă gravă se adaugă la această situaţie şi anume starea dezastruoasă în care a ajuns Aeroportul Transilvania Tîrgu Mureş.

Sunt nevoit să prezint aceste lucruri pentru că văd că în continuu se marşează într-un mod copilăresc pe ideea că toate problemele aeroportului sunt cauzate de starea pistei, fugind practic de responsabilităţi, în loc să se realizeze că în ultimii 12 ani la Aeroportul Transilvania Tîrgu Mureş a fost o lipsă totală de management, o lipsă de a înţelege ceea ce înseamnă cu adevărat management. Ce este şi mai grav este faptul că nici până astăzi nu s-a dispus realizarea unui studiu după care să se construiască o strategie clară, lucru care mă determină să spun că acest aeroport a fost condus ca un magazin second-hand. Fără viziune.”

În același comunicat primarul Florea mai spune că a atras atenţia asupra importanţei strategice a Aeroportului Transilvania Tîrgu Mureş încă de pe vremea când era prefect al judeţului Mureş.

„Există şi un studiu din perioada anilor 98-99, dar din păcate nimeni nu a avut nici măcar bunul simţ să-l verifice. Cu mare regret spun toate aceste lucruri, îngrijorat de această situaţie, în timp ce politicienii mureşeni tac, dezinteresaţi de modul în care ar putea fi salvat Aeroportul Transilvania Tîrgu Mureş.” menționează edilul.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

6 Comentarii

  1. Buna Dimineata Florea! Te-ai trezit?Daca da …. stai la coada la acuzatii si nu de partea tragaciului ci in rand cu cei acuzatii pe postura de acuzat.Mata nu esti strain de ipotenta economica in care a ajuns orasul si zona deservita de aeroport.Lipsa oricarui suport si strategie in creerea climatului de afaceri si turism in zona desi ne batem cu caraminda in piept de cat potential exista ,la care sa vina investitorii si turistii straini au creat un real handicap celor de la consiliul judeean si aeroport dar si planurilor lor.Ca domnia ta ai stat in umbra si vi acum sa critici nu face decat sa arati micimea intelectului pe care-l ai si dezinteresul comunitar.Din ce spui tu am inteles ca esti singurul detinator al succesului in management la aeroport,agricultura,sanatate,sport,cultura,industrie,turism…..etc.(lista- i lunga).Te-ai dat si tu cu parfumul Beuty For You la care-I fac reclama cu managerii de success?Sau afirmi astea pentru orientarea catre firmele de consultant si management din Austria sau Germania la care ai interes si profit personal?Nu mai plange de problemele altora si fa in sfarsit ceva pentru comunitatea asta si du-te in… sa astepti pensia.pe insula pe care ti-o poti permite sa- o cumperi cu doar cateva farmituri din banii pe care i-ai agonisit pe din dos.Mars afara javra ordinara!

  2. Si orasul a fost condus ca o piata de aminale presacrificate!

  3. Da Florea are dreptate Primaria Targu Mures este un talcioc secon hand in care UDMR-isti negociaza cu PNL-isti si PSD-isti ,ce afaceri sa faca impreuna pe spinarea banului public unde primarul isi traage partea leului!

  4. Repede sare Peter si Csaba sa isi apere conationalii care ani de -a randul sunt la conducerea Consiliului judetean si LA GUVERNARE . mai Bolor !!! da de Frunda ,Borbely , etc care au condus tara de 25 de ani ce spuneti Peter ? Csaba ? ce au facut incapabilii vostrii ? vorbiti de Florea ca doar asa va baga lumea in seama , unguru tot ungur chior si fraier ……

  5. @Anonim …si romanasul, destept si harnic dl Florea nu a condus nimic?

  6. PS dl Anonim cine a condus Consiliul Judetean (care administreaza Aeroportul)?? Hmm?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.