Dorin Florea despre măsurile sociale ale premierului

lthflorea_dorin1Prim-vicepreşedintele PDL Dorin Florea, copreşedinte al filialei Mureş a ACL, a declarat marţi, la Târgu Mureş, că măsurile sociale luate de premierul Victor Ponta în ultima perioadă sunt menite doar a conserva electoratul PSD şi că acestea nu vor aduce voturi în plus la alegerile prezidenţiale.

„Ponta îşi face iluzii că pomenile astea vor aduce voturi în plus. Nu. Electoratul lui, el face eforturi să şi-l menţină, deci electoratul ăla care crede în pomana asta este electoratul tipic al lui. Indiferent, se duce din primul tur, conştiincios, e electoratul lui. Deci la ăsta poţi să-i dai orice. La omul de dreapta, când îi dai ceva, şi mai al dracului îl determini să meargă şi să voteze invers pentru că-şi dă seama că tot noi trebuie să plătim chestia asta. Mi se pare că Iohannis a spus o chestie foarte clară. Părerea mea va fi că Ponta va fi sub 40%, în jur de 36-37%, depinde de prezenţa la vot. Iar Iohannis, modul în care creşte acum, este clar că numai acolo poate să fie. Nu trebuie să se supere nimeni. Stânga a luat bătăi tot timpul de la dreapta. Este normal să fie aşa”, a susţinut Florea.

El a spus că este întristat de situaţia în care România a ajuns, dar că tinerii vor înclina balanţa în alegerile prezidenţiale, iar cei care muncesc în străinătate nu îşi vor îndemna părinţii să voteze cu candidatul stângii. „Şi vă mai spun ceva: se va crea declicul cu tinerii. Tinerii nu degeaba au râs de părinţii şi bunicii lor pe Facebook. Nu degeaba au râs şi nu degeaba îşi pun foarte multe întrebări acum. Să nu credeţi că românul care-şi rupe oasele în Spania, Franţa sau Italia îi zice: du-te mamă la vot şi votează-l pe Ponta. Să nu credeţi asta. Încă o dată, eu nu mă bucur. Mă întristează situaţia în care a ajuns ţara. Unul vinde iluzii, altul îi bate pe unguri cap în cap cu românii, alţii nu ştiu ce, creând această ticăloşie numai pentru a sta la putere. UDMR stă la putere de ce? În Târgu Mureş nu a făcut nimic, nimic, nimic, La Sfântu Gheorghe nu au făcut nimic. În localitatea Băcel, nu au făcut de trei ori nimic”, a afirmat Dorin Florea.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.