Dorin Florea posibil candidat la Senat

dorin florea Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Dorin Florea, care este şi primarul municipiului Târgu Mureş, intenţionează să candideze pentru un mandat de senator pe colegiul Târgu Mureş.

Dorin Florea a precizat, marţi, că intenţia sa de a candida la Senat este ”în proporţie de 90%”, dar a adăugat că o decizie finală va fi luată după ce se va consulta cu cetăţenii din oraş. ”România nu are nicio şansă decât dacă-şi schimbă clasa politică radical şi e capabilă să arate Europei că a înţeles că toate problemele din învăţământ, din sănătate, se datorează clasei politice. Statul pe margine nu merge, trebuie să încercăm să venim cu oameni credibili, de care nu s-au legat porcării. Calculele raţionale mă conduc la această decizie, dar trebuie să mă consult şi cu cetăţenii în cartiere, cu diverse categorii profesionale. Decât să mă chinui cu actualul Consiliu local (a cărui majoritate este formată din UDMR şi USL, n.r.) patru ani, de ce să nu mă duc să ajut oraşul din altă parte? Am avut peste 50% (la alegerile locale, n.r.), cred că pot lua Colegiul I pentru Senat, din Târgu Mureş, dacă cetăţenii mă sprijină în continuare. E o decizie pe care am luat-o 90%”, a declarat presei Dorin Florea.

Potrivit unor surse din PDL Mureş, până acum sunt anunţate numele lui Dorin Florea, pe colegiul 1 Senat, şi Petru Başa, pe colegiul nr. 3 (zona Sighişoarei), pe colegiile 1 şi 2 Târgu Mureş pentru Camera Deputaţilor – Marius Paşcan, fostul prefect de Mureş, şi deputatul Doru Oprişcan, iar pentru colegiul nr. 6 va candida actualul deputat Toader Stroian.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.