Dorin Florea: Suspendarea lui Băsescu, "o mare prostie!"

florea1Prim-vicepreşedintele PDL, Dorin Florea, copreşedinte al ACL Mureş, a declarat luni, că demersul de suspendare a preşedintelui statului iniţiat de preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este de natură a ‘ruşina din nou România’ şi e menit doar să atragă atenţia asupra sa.

‘Este o mare prostie, o mare eroare şi pe care nu o poţi interpreta decât ca dorinţa expresă a unui politician de a atrage atenţia cu orice chip. Regret că domnul Tăriceanu face gestul acesta pentru că îl descalifică şi arată că nu se deosebeşte cu nimic de demersurile unor politicieni dominaţi de narcisism, de grandomanie şi de modul cum nu trebuie să faci politică. Nu ştiu cum vor răspunde ceilalţi parlamentari, dar e un demers absurd care nu încearcă decât să atragă atenţia într-un mod (…) Mi se pare absurd, o bătaie de joc. Adică chiar acolo să se ajungă? Nu îşi dă seama domnul Tăriceanu că prin acest gest ruşinează România încă o dată, ca preşedinte al Senatului? Ce-şi imaginează, că suspendarea preşedintelui a devenit un fel de gest făcut la tarabă?’, a afirmat Dorin Florea, primar al municipiului Târgu-Mureş.

El a adăugat că de obicei politicienii fac diverse gesturi ciudate pentru a ieşi în evidenţă, însă iniţiativa lui Tăriceanu e gravă deoarece acesta are o funcţie importantă, prin care reprezintă România.

‘Eu nu mă bucur de prostia niciunui politician, dar mai ales când reprezintă România într-o formă sau alta, e grav. Frustrările pot să aibă mai multe aspecte, dar aceasta a depăşit orice demers politic care să arate că România e pe un drum de însănătoşire’, a mai spus Dorin Florea.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.