Dorin Florea: ” un om cu o imagine excelentă”

imagesDorin Florea, prim-vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), a declarat marţi, la Târgu Mureş, că o variantă demnă de luat în calcul ar fi o eventuală candidatură a lui Klaus Iohannis la preşedinţia României. „Iohannis este o variantă de luat în calcul, este un om care are o imagine excelentă, ştiu că este un bun administrator”, a arătat Florea.

 

El a catalogat drept „declaraţii politice răutăcioase” afirmaţiile liderului PSD, Victor Ponta, care spunea că Klaus Iohannis ar fi sprijinit de anumite cercuri oculte.

„Sunt doar declaraţii politice răutăcioase ale lui Ponta şi cred că vor fi tot mai puţin luate în calcul”, a spus Dorin Florea. Democrat-liberalii ar avea un posibil candidat la preşedinţia României, în persoana lui Cătălin Predoiu, foarte bine pregătit, dar prea puţin cunoscut de populaţie.

„Noi avem un candidat, Predoiu, regret foarte mult, pentru că e un om despre care am o părere foarte bună, regret că foarte puţin români îl cunosc. Şi asta este obligaţia şi a noastră, şi a lui, de a ieşi cât mai mult. E un om cu reale calităţi, cu o bună prestaţie profesională. Un om care cunoaşte şi relaţiile externe (…) Pentru stabilirea candidatului, va fi o cercetare sociologică, în care nu ştiu dacă va intra şi Ungureanu, nu ştiu care este decizia. Partidele celelalte au posibilitatea, prin absorbţie, să intre în orice formaţiune politică doresc şi după aceea poate fi o propunere comună de candidatură la preşedinţie”, a spus Dorin Florea. (EM)

 

Sursa AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.