Două dosare penale, în conflictul dintre PNL şi PDL

post-42522-1242224004Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mureş a anunţat vineri că, în urma unui conflict izbucnit la Târgu Mureş între două grupuri de membri şi simpatizanţi ai PNL şi PDL, în urma unor neînţelegeri privind afişajul electoral, au fost întocmite două dosare penale, pentru distrugere şi ameninţare.

‘Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt. Asupra unuia dintre tineri s-a găsit o armă neletală, deţinută legal, care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor privind legalitatea folosirii acesteia. Poliţiştii au întocmit două dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi distrugere. Intervenţia promptă a forţelor de ordine a împiedicat degenerarea conflictelor nefiind produse loviri sau alte vătămări corporale’, precizează comunicatul IPJ Mureş.

Poliţia a arătat că incidentul a fost semnalat vineri, în jurul orei 17.25, prin apel 112 şi că imediat, la faţa locului au intervenit echipaje de poliţie şi jandarmi care au aplanat conflictul şi au identificat şapte tineri din Târgu Mureş, pe care i-au condus la sediu pentru verificări.

Variantele furnizate presei de cele două formaţiuni politice au fost contradictorii, reprezentanţii PNL Târgu Mureş susţinând că liberalii ar fi fost ameninţaţi cu un pistol cu gaze, iar surse din PDL spuneau că maşina unui tânăr PDL-ist ar fi fost înconjurată de tineri agresivi, care au distrus portiera, iar cel de la volan le-ar fi arătat un pistol, pentru care avea permis de port-armă.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.