Dracula Golden Trophy a făcut senzație

expozitia canina Golden TrophyAsociația Chinologică a județului Mureș a organizat și în acest an, la sfârșitul săptămânii trecute (7-8 septembrie), manifestarea chinologică de mare anvergură ,,Dracula Golden Trophy”, în Parcul Municipal din Tîrgu-Mureș.

La expoziția canină ,,Dracula Golden Trophy” au participat expozanți din Ungaria, Polonia, Cehia, Rusia, Ucraina, Norvegia, Finlanda, Suedia, Estonia, Austria, Italia, Serbia, Croația și multe alte țări. Astfel, au fost prezentate și arbitrate peste 200 de rase omologate internațional, în cadrul unei expoziții naționale și a două expoziții internaționale, fiind prezenți arbitri de mare reputație mondială din Elveția, Norvegia, Polonia, Thailanda, Filipine, Franța, Ungaria, precum și din România. Expozițiile au debutat sâmbătă dimineața, de la ora 9.00, cu o expoziție națională și au continuat după-masa cu expoziția internațională Dracula.

Programul Best in Show al expoziţiei Dracula Golden Trophy a început la ora 20.00, fiind însoţit de un spectacol de muzică, lumini şi dansuri medievale. Duminică, acest maraton s-a încheiat cu încă o expoziție internațională de la ora 11.00.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.