„Eleganță în trafic” la cea de a treia ediție a Maris Fest

Şi în acest an mii de motociclete vor defila pe străzile orașului Târgu Mureș, în cadrul celei mai mari parade moto din țară, Maris Fest 2017, ajunsă la cea de a treia ediție.

Motto-ul evenimentului din acest an este „Eleganță în trafic”, astfel că, dincolo de conduita necesară, motocicliștii vor defila purtând papioane și cravate. Primii 200 de participanți vor primi gratuit aceste accesorii din partea organizatorilor.

Ca de fiecare dată, organizatorii încearcă să atragă atenția asupra aspectelor importante prin intermediul promovării valorilor de interes public. Mesajul din cadrul acestei ediții vorbește de la sine: „Salvați pădurile!”. În parteneriat cu Școala Populară de Arte, au fost create pancarte cu mesaje reprezentative dedicate exclusiv evenimentului nostru.

Pe lângă evidențierea comportamentului necesar a fi adoptat de către toți participanții la trafic, scopul Maris Fest este și acela de a promova creșterea numărului de turiști în localitate. La ediția 2017 și-au anunțat prezența aproximativ 25 000 de participanți, atât din țară cât și din străinătate, manifestându-și interesul motocicliști din Norvegia, Germania, Grecia, Bulgaria, Moldova, Ungaria și Austria.

Organizarea unui astfel de eveniment în Târgu Mureș are un impact pozitiv major, dat fiind faptul că, la nivelul județului nostru numărul motocicletelor înmatriculate este de peste 5 500, ceea ce înseamnă că există și o participare activă în trafic a iubitorilor de cai putere pe două roți.

Dar pentru că Maris Fest este un eveniment care se adresează atât pasionaților de motociclism, cât și iubitorilor de rock, surprizele muzicale oferite de organizatori pe scena amplasată în cunoscuta locație aflată pe malul râului Mureș, în zona 7 Plopi, vor fi pe măsura așteptărilor. Concertele vor fi susținute de cunoscuți artiști din România și străinătate.

Cea de a treia ediție a Maris Fest va fi organizată în perioada 16 – 18 iunie 2017. Evenimentul va debuta cu, deja, tradiționala paradă moto, punctul de întâlnire fiind și de această dată parcarea Promenada Mall din Târgu Mureș, unde va fi susținut și cursul de prim ajutor, organizat în parteneria cu serviciul SMURD.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.