Elevii cu diplome, invitați la premiere

talentulAsociația ,,Amiciția” şi portalul Tirnaveni.ro au demarat a doua ediție a campaniei „Să ne prețuim valorile”. Scopul este de evidenţiere, promovare şi premiere a tinerilor valoroşi ai urbei noastre, cei care pot să reprezinte, pot să ducă renumele oraşului în plan naţional. Concursul ,,Să ne preţuim tinerele valori” este deschis tuturor tinerilor ce au ceva de spus spre performanţă şi afirmare în oricare din domeniile în care excelează.

Pentru participare la acest concurs, candidaţii vor trebui să completeze formularul de aplicare şi să prezinte documentele justificative ale performanţelor în domeniul de activitate (diploma, premii, adeverințe eliberate de şcoala de care aparţin etc.). La concurs pot participa elevi de gimnaziu sau liceu, cu rezultate la învăţătură indiferent de medie (exclus cei corigenţi!), cu performanţe în alte domenii.

Data limită, 20 aprilie 2014

Pentru a participa cei interesaţi vor trebui să completeze şi să depună formularul de participare pe internet la adresa ,,www.tirnaveni.ro/talente” sau la Asociaţia ,,Amiciţia”, direct sau prin poştă, până la data de 20 aprilie 2014. Formularul se poate descărca de pe internet. Candidaţii vor prezenta dosarul cu documentele justificative, la aceleaşi adrese, până la data de 30 mai 2014.

Analiza dosarelor şi a formularelor de aplicaţie va fi realizată până la data de 05 iunie 2014, în baza grilei de evaluare, care va fi făcută cunoscută tuturor participanţilor, prezentată de asemenea prin intermediul Portalului ,,Tirnaveni.ro”, iar prezentarea rezultatelor şi premierea se va face până la data de 15 iunie 2014, în cadrul unui spectacol la Casa de Cultură.

Premiile ce vor fi acordate, în bani sau obiecte, vor fi anunţate în perioada de evaluare a dosarelor depuse până la 30 mai 2014. Anul trecut la prima ediţie au fost premiaţi 25 de elevi talentaţi care au aplicat la acest concurs.

Mircea Barbu

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.