Elevii de liceu romi au ocazia să acceseze burse

bacalaureatRoma Educational Found Romania prelungeste perioada de aplicare in cadrul proiectului “Servicii de sprijin educațional pentru elevii de liceu romi”, finanțat de către REF Budapesta, adresat elevilor de liceu din clasele a IX-a și a XII-a / a XIII-a, pana la data de 21 ianuarie 2013, după cum urmează:

1. Elevii de clasa a IX

  • 80 burse de excelență și burse de studiu,
  • 60 beneficiari de ședințe de tutorat.
  • 80 beneficiari de mentorat pentru combaterea stigmatizării și afirmarea identității rome

2. Elevii din clasa a XII-a / XIII-a- 100 beneficiari de ședințe de meditatii pentru promovarea Bacalaureatului 2013 și sesiuni de mentorat pentru combaterea stigmatizării și afirmarea identității rome.

Pentru a fi eligibil, aplicantul trebuie să aibe cetăţenia română, să își declare apartenenţa la etnia romă, să fie înscris în anul şcolar 2012-2013 în clasa a IX-a sau an terminal (XII/XIII), în cadrul unei unități de învățământ liceal din România și să domicilieze într-unul următoarele județe: Prahova, Călărași, Ialomița, Giurgiu, Suceava, Iași, Bacău, Mureș, Brașov sau Sibiu. Mai multe informații despre procedurile și condițiile de înscriere se pot accesa pe site-ul www.romaeducationfund.ro.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.