„Eu nu am motive să-mi dau demisia”

După ce azi DNA a cerut procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, declanșarea procedurii de cercetare penală a ministrului mediului Borbely Laszlo, acesta a avut o scurtă declarație. Iată cum a răspuns ministrul acuzațiilor care i se aduc:

Cum răspundeți acuzațiilor de trafic de influența și fals în declarația de avere care vi se aduc?

Nu știu cum să vă spun, pentru că nu știu despre ce este vorba. Nu am primit nici o înștiințare și nu știu ce este în dosar. În momentul de față vreau să văd despre ce este vorba. Am aflat din presă, așa cum am aflat și în iunie, atunci când a fost prima încercare de acest fel și evident că după aceea voi reveni cu detalii deocamdată trebuie să văd despre ce este vorba.

La această oră credeți că se pune în discuție mandatul dumneavoastră de ministru, având în vedere că ați fost chemat de premier?

E normal să discutăm cu premierul acest lucru. Eu nu am motive să-mi dau demisia. Dacă mi se va cere voi analiza și voi lua decizia corectă. Nu țin neapărat de scaun. Justiția trebuie să-și facă datoria, dar în momentul de față nu am de ce să-mi dau demisia.

C.H.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.