Eurovision a picat în şedinţa Consiliului Local Sighişoara

Seria semifinalelor Selecţiei Naţionale Eurovision România 2018 ar fi trebuit să se încheie cu spectacolul de la Sighişoara, duminică, 18 februarie a.c. Evenimentul, era programat să aibă loc la Sala de spectacole „Mihai Eminescu”, unde să îmbine istoria şi scenotehnica modernă.

Proiectul de cooperare între municipiul Sighişoara şi Televiziunea Română pus în discuţie în şedinşa Consiliului Local de joi 15 februarie, a picat însă. De la vot s-au abţinut consilierii PNL, cei de la UIPS s-au abţinut iar un consilier local PSD a lipsit de la şedinţă.

Proiectul prevedea şi alocarea sumei de 93.000 de lei din bugetul local pentru participarea la cheltuielile de organizare.

S-a decis ca votul sa fie reluat maine intr-o noua sedinta.

Dan Manoliu, regizorul artistic al Selectiei Nationale Eurovision Romania a precizat totodata ca suma solicitata pentru a fi alocata de Sighisoara este cea mai mica dintre sumele alocate de localitatile participante in proiect si ca pe langa promovarea nationala si internationala Sighisoara ramane si ca o scena amenajata la Sala Mihai Eminescu unde organizatorii Eurovision au desfasurat lucrari pe parcursul acestei saptamani.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.