Experiențele didactice în contextul multicultural se vor dezbate timp de două zile la Tîrgu Mureș

În perioada 12-13 mai se va desfășura o serie de activități (și implicit o conferință) dedicate profesorilor de limba și literatura română. Conferința, intitulată „Experiențe didactice în context multicultural”, este organizată de Consiliul Județean Mureș, Casa Corpului didactic Mureș, Inspectoratul Școlar Județean, Liceul Teoretic Bolyai Farkas.

Deschierea va avea loc vineri, 12 mai, de la ora 15.30 cu o prelegere susținută de conf. univ. dr. Radu Vancu de la Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, iar de la ora 17.00 se va organiza un atelier dedicat elevilor de clasa a V-a, coordonat de conf. univ. dr. Monica Eva Szekely de la Universitatea Petru Maior din Tîrgu Mureș.

Sâmbătă 13 mai de la ora 9 va avea loc cursul „Folosirea strategiilor de literație în predare și învățare” susținut de Liliana Romaniuc – președintele Asociației Române de Literație și cursul „Introducere în literatura anilor 2000„, susținut de lectorul universitar dr. Alex Goldiș de la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj Napoca.

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.