Explozie la Chirileu. Victima transportată la București

sediu smurdUn bărbat din satul Chirileu, care a ajuns în stare gravă la SMURD Târgu Mureş după ce în locuinţa în care se afla s-a produs o explozie, a fost transportat marţi, pe cale aeriană, la Spitalul de Arşi din Bucureşti, a anunţat coordonatorul SMURD, dr. Cristian Boieriu.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘Horea'(ISU) al judeţului Mureş, explozia a avut loc marţi dimineaţă, la o locuinţă din Chirileu, cauza probabilă a producerii deflagraţiei fiind ‘efectuarea unor operaţiuni periculoase’ de către proprietar.

Potrivit reprezentanţilor ISU Mureş, la faţa locului s-au deplasat două echipaje cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi un echipaj cu o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Târgu Mureş, precum şi serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă din oraşul Iernut, cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD.

‘În urma exploziei a rezultat o victimă de sex masculin, care a suferit arsuri de gradul II şi III la nivelul feţei şi a membrelor superioare, fiind preluată de echipajul SMURD şi transportată de urgenţă la spital. De asemenea, au fost distruse ţigla acoperişului în proporţie de 70 – 80%, tavanul din dormitor şi bucătărie şi s-a deteriorat mobilierul’, precizează comunicatul ISU Mureş.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.