Fără gol, mai greu cu punctele

Al patrulea joc oficial din acest an și tot fără gol marcat de către roș-albaștrii. 0-0 pe Trans-Sil, cu FC Voluntari, un rezultat echitabil, ținând cont de ratări. Ocazii imense la ambele porți, cu ASA în prim-plan în repriza întâi și cu oaspeții, mul mai periculoși pe final de joc. Bănel Nicoliță și Ciolacu au avut ocaziile clare ale primei părți, la ambele dintre ele mingea trecând puțin pe lângă poartă. În ultimele minute, tîrgumureșenii au avut din nou șanse de a schimba tabela în favoarea lor, dar șuturile expediate de Gabi Mureșan nu și-au atins ținta. Un egal fără goluri, care nu schimbă foarte mult situația echipei noastre. Fără goluri marcate în porțile adverse este foarte greu să te apropii de salvarea de la retrogradare.

În rest, un meci frumos, în ciuda terenului greu, plăcut de privit, peste media campionatului, cu două formații muncitoare dar care au fost lipsite de șansă. Până la urmă, rezultatul de egalitate a fost unul normal. De menționat, debutul lui Valentin Lemnaru în formația noastră, vârf de atac în vârstă de 32 de ani, ultima dată la Academica Clinceni.

Pentru ASA au evoluat în acest joc:

Pap – Velayos, Rougkalas, M. Constantin, Mendy – Balgiu (65-E. Dică), Mureșan, Ferfelea (74-C. Rus) – B. Nicoliță, Bâtfoi, Ciolacu (46-Lemnaru).

Marți, 28 septembrie, de la ora 20.00, ASA dispută la Timișoara returul din semifinalele Cupei Ligii. În prima manșă, timișorenii s-au impus la Tîrgu-Mureș cu 4-2.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.