FCM se transformă peste noapte în ASA

ASA 1Echipa FCM Târgu Mureş din Liga a 2-a de fotbal se va numi, începând din această săptămână ASA Târgu Mureş şi va adopta culorile roşu-albastru precum şi o nouă siglă, au informat miercuri oficialii clubului, într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului, Claudiu Maior, membru al Comitetului Director al clubului, a precizat că ideea schimbării denumirii de FCM în ASA nu i-a aparţinut lui, ci lui Sorin Ţerbea, cel care şi-a pierdut viaţa, luni, într-un accident de elicopter.

”Sunt mândru că pot să reprezint acest club de tradiţie, ASA, şi de faptul că îmi continui activitatea tot la o formaţie care are culorile roşu-albastru. Echipa noastră este una tânără, cu o medie de vârstă scăzută, aproximativ 23 de ani, cu mulţi jucători mureşeni, tocmai pentru întări şi ideea acestui proiect, o echipă a mureşenilor”, a declarat Daniel Stanciu, directorul general al ASA Târgu Mureş, citat de comunicatul de presă.

Conform sursei citate, lotul echipei ASA Târgu Mureş se află în cantonament la Sovata, primul al perioadei de pregătire şi, potrivit antrenorului Edi Iordănescu, încă de la început, activitatea fiecăruia dintre jucători a fost atent monitorizată, prin testele la care au fost supuşi.

Din lotul care a făcut deplasarea în cantonamentul de la Sovata fac parte Alessandro Caparco, Ciprian Botoşer, Adrian Viciu – portari, Ionuţ Gugu, Răzvan Patriche, Rareş Vîrtic, Florin Aniţoiu, Szilagyi Lorand, Sergiu Homei, Florin Bold – fundaşi, Sergiu Hanca, Romulus Miclea, Tiberiu Petriş, Mihai Onicaş, Alexandru Buhuşi, Ionuţ Cioinac, Claudiu Bumba, Sebastian Bobină, Alexandru Dan, Claudiu Buia – mijlocaşi şi Răzvan Stoica, George Alaverdashvili – atacanţi.

Alin Stoica a rămas la Târgu Mureş, fiind operat în urma fracturii de maxilar, suferită în amicalul cu Avântul Reghin.

ASA Târgu Mureş a fost denumirea unui club cu mai multe secţii, înfiinţat în 1964, şi care a activat timp de 20 sezoane în prima divizie la fotbal, înainte de desfiinţarea sa în 2005.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.