FCM spune NU retrogradării

În lotul FCM Tîrgu-Mureş care a participat săptămâna trecută la primul antrenament, sub conducerea secundului Michele Bon, s-au regăsit Balauru, Albuţ, Caparco – portari, Vagner, Topic, Szilagyi, D. Matei, Iencsi, Nicu, Ghionea, Gugu, Cordoş, Goge, Fl. Dan, Astafei, Pădureţu, Ilyes, Bumba, Firţulescu, Buş şi Doroş. Potrivit oficialilor clubului, Donadoni, Issa Ba, Celsinho, Didi, Ruiz şi Subotic vor ajunge la Tîrgu-Mureş la sfârşitul săptămânii.

Printre noii veniţi la lot se numără Andrei Cordoş, care a revenit de la echipa italiană Frosinone şi mijlocaşul stânga Dragoş Firţulescu (22 ani), care a jucat la Universitatea Craiova şi la formaţia cipriotă Alki Larnaca. În probe la FC Municipal se află şi atacantul din Republica Moldova, Anatolie Doroş, în vârstă de 29 de ani, membru al echipei naţionale a Moldovei, care va pleca în cantonament cu echipa. Vlad Podar, ofiţerul de presă al FCM Târgu Mureş a precizat, joi, că de la lot au plecat portarul Alin Goia şi atacantul Simone Cavall, iar Amet Enghin va face pregătirea cu formaţia secundă.

FCM Tîrgu-Mureş îşi propune, în returul campionatului Ligii I de fotbal, clasarea pe locul 12 şi evitarea retrogradării. ,, Avem doi jucători noi, Fiţulescu şi Cordoş, care au semnat cu clubul, în probe o să vină mai mulţi jucători, printre ei şi unul din Republica Moldova. Lotul este complet, nu a plecat nimeni, toţi sunt în contract şi încep pregătirile pentru a face faţă returului campionatului. Lotul va pleca în Antalya, 16-17 zile în cantonament, sunt programate 5-6 jocuri amicale, sperăm că nu o să fie accidentări şi toţi fotbaliştii să fie apţi pentru începerea campionatului. În retur ne propunem rămânerea în Divizia A, locul 12, avem şanse să ajungem şi mai în faţă”, a declarat, Tatar Bela, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al Clubului. Antrenorul principal Maurizio Trombetta nu s-a prezentat, fiind învoit până luni, pentru a-şi rezolva o problemă acasă, în Italia.

Marius Libeg

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.